SolarPanel Nederland
MKB Nederland moet verduurzamen. SolarPanel Nederland begeleidt je van A tot Z, zowel voor nieuwe systemen als voor upgrades naar Scope 12. We staan voor je klaar.

Waarom kiezen voor Solarpanel Nederland als uw zakkelijke partner?

1. Ervaring en Expertise: Met 11 jaar ervaring in de sector hebben wij diepgaande kennis opgebouwd over zonne-energie en de Scope 12 keuringseisen en de nieuwste technologieën op het gebied van zonnepanelen. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van deskundig advies op maat tot vlekkeloze installatie en nazorg.

2. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Bij Solarpanel Nederland streven wij naar niets minder dan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij werken alleen met gerenommeerde merken en leveranciers om ervoor te zorgen dat u de beste zonnepanelen en bijbehorende apparatuur ontvangt die langdurige prestaties en betrouwbaarheid garanderen.

3. Klanttevredenheid: Onze focus ligt altijd op het leveren van uitstekende service en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Met trots kunnen we zeggen dat al 1800 tevreden klanten u zijn voorgegaan en we streven ernaar om ook u een naadloze en plezierige ervaring te bieden.

Door te kiezen voor zonnepanelen van Solarpanel Nederland investeert u niet alleen in uw eigen energietoekomst, maar draagt u ook bij aan een schonere en duurzamere wereld. Bespaar op uw energierekening, verminder uw CO2-voetafdruk en profiteer van een betrouwbare en stabiele energievoorziening, allemaal dankzij de kracht van de zon.

De werkwijze van Solarpanel Nederland

de opnamen

Tijdens de opname kijken we wat er nodig is om uw bedrijfspand te verduurzamen, rekening houdend met de geldende eisen (Scope 12). Op deze manier bereiden we de installatie optimaal voor, zodat u zonder problemen door de Scope 12-keuring komt.

op maat gemaakt advies

Ook zakelijk kunt u bij ons terecht voor een PV-systeem op maat, het herstellen van uw systeem na de Scope 12 keuring, of het keuren van uw zakelijke zonnepanelen.

De installatie

Tijdens de installatie begeleidt onze hoofdmonteur het gehele proces van de installatie. We passen uw bestaande meterkast aan en leveren alle bijbehorende documentatie, zodat de Scope 12 inspecteur direct aan de slag kan en u geen risico loopt bij uw verzekering.

We begrijpen dat het vervelend is als u niet door de scope 12 keuring komt! Op dat moment bent u niet meer verzekerd tegen brandschade, uw zonnepanelen staan uit, en uw elektrische installatie voldoet niet meer aan de normen. Solarpanel Nederland komt dit helaas maar al te vaak tegen en begrijpen dan maar al te goed dat het van groot belang is voor u en de veiligheid van uw organisatie dat uw problemen zo snel mogelijk worden verholpen! Zodat u weer lekker ongestoord door kan met ondernemen.

Allereerst gaan we uw keuringsrapport bekijken, voor ieder probleem in het keuringsrapport bedenken wij de juiste oplossing. Omdat snelheid van belang is, wordt uw veiligheid van uw organisatie gaan wij na uw akkoord binnen twee weken direct aan de slag.

Successen bij CAMUnit Amsterdam: Problemen opgelost en toekomstplannen gesmeed!​

Amsterdam streeft ernaar om tegen 2030 vrij te zijn van diesel- en benzineauto’s. CAM Unit heeft ons betrokken bij hun plannen; ze hebben al zonnepanelen geïnstalleerd en zijn overgestapt op infraroodpanelen voor verwarming, waardoor ze van gas af zijn.

Na de Scope 12 keuring van hun bestaande systeem ontdekte de inspectie aanzienlijke gebreken. Ze schakelden ons in na een uitgebreide zoektocht om een bedrijf te vinden dat hun problemen kon aanpakken.

We hebben met succes de problemen voor CAM Unit opgelost, zodat ze weer met een gerust hart kunnen genieten van de opbrengsten. Ook hebben we ervoor gezorgd dat hun systeem weer jarenlang mee kan gaan.

Hun tevredenheid was zo groot dat we samen met hen een plan hebben opgesteld om tegen 2030 hun volledige wagenpark elektrisch op te laden bij hun bedrijfspand. Bovendien kregen we van hen een nieuwe opdracht als blijk van vertrouwen.
lees meer

Vorige slide
Volgende slide

Wij staan voor je klaar!

Neem contact op!

Ons contact formulier

Stel uw vraag

Heeft u een vraag of wilt u een service plannen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.